DAG 22

11/14/2012

0 Comments

 
Heia!
I dag har jeg finpusset på siden også fikk jeg endelig levert hovedoppgaven. Har også hjulpet Susann slik at hun fikk bli ferdig med sin weebly side. 
Takk for idag!

DAG 21

11/13/2012

0 Comments

 
Hallo. 
I dag har vi hatt 8 timer med media. Jeg har laget favikon, laget runde kanter (CSS) og laget og publisert en hjemmeside på internett. Dere kan skjekke den ut her : http://julie.vacau.com/. 
Nå er det bare å vente på karakteren og håpe på at læreren er fornøyd, det er ihvertfall jeg! På bilde under kan dere se hvordan man jobber i dreamweaver. 

DAG 20

11/12/2012

0 Comments

 
hei!
I dag gjorde jeg ferdig headeren og kom godt i gang med hjemmesiden. Jeg har fylt nesten alle sidene, mangler kun 1 igjen. Så dette blir supert!
 
hei!
I dag har jeg jobbet mye med headeren til hovedprosjektet. Dataen var veeldig treig, så de 3 timene holdt jeg på å lage header. Ble heller ikke helt ferdig, så gjør resten i morgen. Jeg gleder meg veldig mye til å bli ferdig med prosjektet nå!
 
Hei
I dag har vi jobbet videre med hovedoppgaven og jeg og Camilla har fått filmet et intervju med en MK-elev. Veldig gøy! Tusen takk til Benedicte Jenssen som stilte opp foran kamera!  
Ses i morgen
 
Hallo! 
I dag hadde vi full dag med media. I dag har jeg gjort ferdig prosjektprosessen og framdriftsplanen. Jeg har også begynt på nettsiden vi skal lage. Men er langt i fra ferdig. Gleder
 
heisann sveisann!
I dag har vi laget skisser, struktur tegniner og laget ideer for hvordan hovedoppgaven skal være.
 
Hei!
I den første media timen vi hadde i dag, så skulle vi lage et favikon til musikkfestivalen og sette det inn. 
De to siste timene fikk vi hovedoppgaven i webdesign, og gikk gjennom hva vi skulle gjøre og hvordan vi skulle gjøre det. 
Denne hovedoppgaven skal leveres om 2 uker til, så vi har ikke så god tid på oss. Vi må være kjappe og effektive. 
Hade fint :)